טלי

Administrative processing

היי, הגשתי בקשה לויזת תייר לפני כחודש וחצי, הסטטוס במחשב מופיע שזה עדין בתהליך של Administrative processing אני יודעת שדברים לוקחים זמן אבל אני אמורה לטוס במרץ, אשמח לדעת אם בתהליך הזה יש פרק זמן ספציפית שצריך לחכות

עו"ד אלכס ברוש

שלום טלי, למרבה הצער, לא ניתן לדעת מראש כמה זמן זה ייקח... יש רק להמתין... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

טלי

Administrative processing עיקר השאלה שלי זה מה עלי לעשות אם התאריך שבו אני רוצה לטוס מתקרב ועדין לא חוזרים אלי? אני אצטרך את הדרכון שלי וגם רציתי לדעת אם אבקש את הדרכון באמצע התהליך האם זה משהו שיכול לפגוע בי בעתיד מבחינת קבלת הויזה

אלכס ברוש, עו"ד

שלום טלי, למרבה הצער לא ניתן להעריך את זמן קבלת התשובה, אבל תנסי ליצור קשר עם השגרירות ארה"ב בהקדם. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד