open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 23 בינואר 2018

            נשואה לאזרח אמריקאי.

            שלום, אני נשואה לאזרח אמריקאי והחתונה התקיימה בשיקגו ארצות הברית. אני חזרתי לארץ לחתונה של חברה טובה לפני שהגשנו בקשה לגרין כארד. עכשיו אנחנו מגישים את כל הניירת שאני בארץ והוא שם.
            השאלה שלי האם יש דרך שאני יבקר אותו שם על ויזת תייר או שזה סיכון. אמרו שברגע שאני נשואה לאזרח אמריקאי אני לא יכולה לטוס עם ויזת תייר יותר.
            אמרו לנו שהתהליך לוקח עד שנה וזה הרבה זמן לחיות בנפרד!!! מה אפשר לעשות?

            23 בינואר 2018
          • מנהל הפורום עו"ד אלכס ברוש 28 בינואר 2018

            שלום ויוי,

            אם יש לך ויזת תייר בתוקף, את יכולה לבקר בתקופת ההמתנה לארה"ב לביקורים קצרים. את צריכה לקחת את כל הניירת איתך ולהראות לפקידי ההגירה שהתחלת את ההליך בארץ ושמתכוונת להשלים אותו בארץ. כמובן, כי תמיד קיים הסיכון שלא יתנו לך להיכנס לארה"ב (מבלי לפגוע בהליך של ההגירה), אבל ברוב המקרים לא עושים בעיות.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            28 בינואר 2018
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form