ויוי

נשואה לאזרח אמריקאי.

שלום, אני נשואה לאזרח אמריקאי והחתונה התקיימה בשיקגו ארצות הברית. אני חזרתי לארץ לחתונה של חברה טובה לפני שהגשנו בקשה לגרין כארד. עכשיו אנחנו מגישים את כל הניירת שאני בארץ והוא שם. השאלה שלי האם יש דרך שאני יבקר אותו שם על ויזת תייר או שזה סיכון. אמרו שברגע שאני נשואה לאזרח אמריקאי אני לא יכולה לטוס עם ויזת תייר יותר. אמרו לנו שהתהליך לוקח עד שנה וזה הרבה זמן לחיות בנפרד!!! מה אפשר לעשות?

עו"ד אלכס ברוש

שלום ויוי, אם יש לך ויזת תייר בתוקף, את יכולה לבקר בתקופת ההמתנה לארה"ב לביקורים קצרים. את צריכה לקחת את כל הניירת איתך ולהראות לפקידי ההגירה שהתחלת את ההליך בארץ ושמתכוונת להשלים אותו בארץ. כמובן, כי תמיד קיים הסיכון שלא יתנו לך להיכנס לארה"ב (מבלי לפגוע בהליך של ההגירה), אבל ברוב המקרים לא עושים בעיות. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד