open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 31 בינואר 2018

            נישואים לאזרחית אמריקאית

            התחתנתי עם אזרחית אמריקאית לפני שנה וחצי בארץ. ברצוני להגיש בקשה לגרין קארד. האם אני צריך להגיש טופס I-130 אל משרדי ההגירה שבארה״ב, או שיש אפשרות לעשות את התהליך דרך השגרירות בארץ?

            31 בינואר 2018
          • מנהל הפורום אלכס ברוש 5 בפברואר 2018

            שלום דניאל,

            יש אפשרות לבצע את ההליך בשגרירות בארץ רק במקרים חריגים כשניתנת הרשות לכך. לרוב, זה צריך להיות קשור לאילוצים מצד בן הזוג האמריקאי. צריך לבדוק כל מקרה לגופו.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            5 בפברואר 2018
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form