רונה

דרכון וויזה פגי תוקף אבדו

שלום הדרכון הקודם שלי ואיתור ויזה שפה תוקף לפני כמה שנים נגזרו בעת חידוש הדרכון והדרכות הגזר הישן אבד . מילאתי טופס ds 160 וכיוון שישן לא היה לידי, שיערתי תאריכי ויזה קודמת. גם בסימון התור לשגרירות שיערתי תאריכים (ייתכן ושונים כי לא זכרתי מה בדיוק מילאתי ). שאלה 1: האם בעייתי אם התאריכים לא זהים לגמרי? שאלב 2 - לראיון בשגרירות, כתוב לי להביא כם את הדרכון הישן אבל אני לא מוצאת אותו. האם זה יכול לעשות לי בעיות או שהם יכולים לוודא שהויזה הקודמת כבר לא תקפה ולכן זה לא משנה?

רונה

סליחה על שגיאות הכתיב בגלל התיקון האוטומטי שלחתי שאלה מעודכנת. לא הצלחתי למחוק את זו

אלכס ברוש, עו"ד

שלום רונה, לגבי התאריך המשוער לא תהיה שום בעיה, כי אפילו בטופס עצמו רשום שאם לא יודעים את התאריך אז ניתן לשער אותו. לגבי הדרכון הישן יש להסביר למה אין באפשרותך להביא אותו איתך, ואז ככל הנראה לא תהיה בעיה גם כן. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד