אופיר

הוצאת ויזה לארה״ב (נשוי לאזרחית אמריקאית)

אני נשוי לאזרחית אמריקאית שלה דרכון אמריקאי ומספר ביטוח לאומי אמריקאי, היא קיבלה את האזרחות שלה מכיוון שהיא נולדה שם כאשר אביה היה בשליחות והתגוררה שם מספר שנים בילדותה. 1. האם אני צריך להוציא ויזה מסוג K1 או ויזת תייר רגילה? מה ויזת K1 נותנת לי לאומת הויזה הרגילה? 2. האם לי או לילדי מגיע אופציה להגיש בקשה לקבלת אזרחות אמריקאית או גרין כארד.

אלכס ברוש, עו"ד

שלום אופיר, אם בכוונתך להיכנס לארה"ב רק לתקופה קצרה, אז עדיף לבקש ויזת תייר לארה"ב. אם בכוונתך להגר לארה"ב, אז כדאי להתחיל את הליך קבלת הגרין קארד על בסיס נישואין לאזרחית אמריקאית (גם הילדים זכאים). בברכה, אלכס ברוש, עו"ד