דניאל

האם בדיקת זכאות לגרין קארד משפיעה על הוצאת ויזת תייר לארה"ב

פניתי לסוכנות שמקדמת בקשות לגרין קארד עבור הלקוחות, עוד לא התחלתי תהליך הגשת טפסים, אך הם עשו עבורי בדיקת זכאות. וכעת טוענים שאם אני נסוגה מהתהליך ומתחרטת, לא ניתן למחוק את הנתונים, ושמי כבר מוזן במערכת של ממשלת ארה"ב, בנוסף גם לא יהיה לי סיכוי להגיש בהמשך מחדש, ו הסיכויים שלי לקבלת ויזת תייר בתקופה הקרובה אפסיים כיוון שיראו שעשיתי את הבדיקה. האם הטענות נכונות?

עו"ד אלכס ברוש

שלום דניאל, אין קשר בין השתתפות בהגרלה לבין הליך קבלת ויזת תייר לארה"ב. כל עוד לא זוכים בהגרלה, אז אין על מה לחשוש במסלול של קבלת ויזת תייר. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד