משה

ספונסר עבור גרין קארד

אדם נשוי לתושבת אמריקאת בלי ילדים כמה כסף צריך שיהייה בחשבון כדי לחתום על ספונסר עצמי ? האם זה ניתן

עו"ד אלכס ברוש

שלום משה, אם הכוונה היא לתצהיר התמיכה הכלכלית במסגרת ההליך של ויזת נישואין, אז עדיף למצוא ספונסור נוסף שהוא אמריקאי או מחזיק בגרין קארד ואשר מרוויח לפחות 25,000 $ בשנה. אחרת, יהיה צורך להראות שיש לך מעל 100,000 ₪ בערך (זה לא הסכום המדויק - יש צורך לחשב אותו על פי טבלאות של רשות ההגירה). בברכה, אלכס ברוש, עו"ד