דן

מעוניין להוציא וויזה לארה"ב בכדי לעבור ניתוח

משוחרר כבר 3 שנים ללא עבודה, מעוניין להוציא וויזה לארה"ב בכדי לעבור ניתוח. שלום, אני רוצה לעבור ניתוח השתלת שיער בארצות הברית אצל הרופא הטוב בעולם, אני משלם לו עמלה של 2,000$ מראש ותאריך הניתוח הוא לאחר שנה ו-3 חודשים. אני עובד על אפליקציה בעצמי מאז שהתשחררתי ולכן אין לי שום עבודה או איזושהי הכנסה כרגע. אני ממש מפחד שלא ייתנו לי וויזה ובכדי שלא יגיע למצב של סירוב אשמח לדעת מה הסיכויים שלי או איך ניתן לעלות אותם. חשוב לציין שאקבל מסמכים שמוכיחים שיש לי תור לניתוח, ובשלב הוצאת הוויזה אגיע עם אבי שהוא יהיה המלווה שלי לניתוח. תודה רבה רבה!

עו"ד אלכס ברוש

שלום דן, המבחן הוא עדיין אותו המבחן של ה"קשר" שלך לישראל. העובדה שאתה לא עובד אינה לטובתך. מצד שני אם יש לך מספיק אמצעים כספיים בארץ, אז יכול להיות שכן תקבל את הויזה. בגדול, לא ניתן לדעת מראש - הדבר נתון לשיקול דעתו של פקיד ההגירה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

דן

היי אלקס, תודה על התגובה. מה הכוונה אמצעים? אין ביתעל שמי, רכב או כל דבר כזה או אחר, אני בן 24. מה שכן כפי שציינתי אני הולך לעבור ניתוח עם אישורים של הרופא בארצות הברית שאכן שולמה מקדמה של 2,000$. זה לא אמור לעזור? (בנוסף שאני מגיע עם אבי להוציא את בויזה ביחד כי בוא המלווה שלי). שוב פעם תודה!!

עו"ד אלכס ברוש

שלום דן, נכון שכל מה שציינת שאין לך, מהווה בדיוק אותם ה"אמצעים" שרשות ההגירה בודקת... עדיין, בגלל הצורך לעבור ניתוח - יש סיכוי שיתנו לך את הויזה, אם כי, כפי שאמרתי לך, לא ניתן לדעת מראש... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד