גרין כארד מתוך נישואים - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • אופיר

    נשלח ע"יאופיר 09:21, 15 בספטמבר 2013

    שלום לכולם התחתנתי לפני חצי שנה עם אזרחית אמריקאית, אני ישראלי לכל דבר ואנחנו רוצים לעבור לארהב. האנגלית שלי לא טובה וקשה לי להבין וכו ואני מפחד שזה יהווה בעיה בראיון בארץ או שאקבל סירוב וכו יש לי מספר שאלות בעניין מעבר קבע לארהב..אשמח לקבל עזרה שאלות: 1.מהו התהליך המדוייק ומפורט שאני צריך לעבור כדי להתאזרח בארהב? 2.עקב האנגלית הלא טובה שלי האם הם יכולים לסרב לי אישור מעבר בראיון מהארץ?עקב האנגלית שלי האם הם יכולים לסרב לי להתאזרח כשאני כבר יהיה שם?והאם יש בעיה להתאזרח כשאין לי אנגלית אבל אני נשוי לאמריקאית? 3.אנחנו רוצים לעבור בחודש פברואר והשאלה שלי האם נספיק? ואם לא פחות או יותר אז מתי? 4.מה אני צריך להביא לראיון הראשון ולראיון השני?תמונות?סרטים של חתונה?תעודת יושר?....וכו... 5.מהם השאלות שאני אצטרך לענות עליהם בראיון בארץ, ומה בחול?? באיזה נושא השאלות יהיו בראיון בארץ ובראיון שהבנתי שגם יהיה בחול? האם נושאים שקשורים למידע תיאורטי על ארה ב? 6.האם מצב מינוס בבנק בארץ והלוואות יכול להוות בעיה של קבלת סירוב? 7.במידה ואין לי כסף מיותר האם עורך דין זה עניין נחוץ או שאני יכול להסתדר לבד? תודה רבה לכל העונים ! :)

    השב
  • 10:19, 15 בספטמבר 2013

    So I am not sure I understand what you want to do but there is more than one way to get a green card through marriage. There is no English requirement. If you process from here it takes 6 to 9 months. I strongly recommend using a lawyer however probably the best thing would be to come for a consult and I can answer any questions..

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.