רובין

בהמשך לכותרת על בת בגירה לאזרח

אבי אזרח וחי בארהב מזה כ-30 שנה.אשתו אמריקאית מלידה.כשהייתי מתחת לגיל 21 (מזמן) קיבלתי גרין קארד וחייתי בארהב כשנה וחזרתי לישראל. עקב חוסר שהות מספקת (לא ידעתי..) בארהב אח''כ איבדתי את הסטטוס כשתוקף הכרטיס נגמר. האם אני זכאית לקבלת גרין קארד מחדש, הפעם כבגירה? אם כן,מה זמן ההמתנה המשוער לקבלת האישור? האם גם ילדי הקטינים יכולים להיכלל בתהליך? ובעלי? תודה רבה

אלכס ברוש, עו"ד

שלום רובין, בנסיבות שתיארת, כדאי לבוא לפגישה איתנו - ונשמח להעריך את הסיכויים שלך לקבל את הגרין קארד. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד