שמעון

שינוי תאריך לידה במטחים

שינוי תאריך לידה במבטים נולדתי במרוקו בשנת 52 לא היה מציון לא חודש ולא יום , רק שנה סיפרו לי שנולדתי בחנוכה כשהתחלתי לעבוד התבקשתי למלא טופס והיה צריך למלא תאריך לידה אז לא ידעתי שיש הבדל בין תאריך עברי ללועזי באותה שנה חנוכה היה בינואר אז כתבתי ינואר אחרי כמה שנים שוב ביקשו למלא טופס (לא מבין למה ) הסתכלתי בלוח שנה ראיתי שחנוכה היה בדצמבר כתבתי דצמבר אחרי כמה שנים אני רואה במכתבים ששולחים לי מבטחים 31/06/52 איך הגיעו לתאריך הזה לא מבין טוב כך נימשך כמה שנים עד שיום אחד החלטתי לחקור מתי נולדתי תאריך מדיוק והגעתי לאמת הלכתי למשרד הפנים וביקשתי לשנות את תאריך הלידה מ00-00-52 לתאריך יותר מדויק על פי מה שגילתי אכן מילאתי טופס וציינתי תאריך 16/01/52 משרד הפנים היה בסדר וסידרו לי את זה הבעיה נשארה במבטחים לא מוכנים להכיר בתאריך הזה אלה רק מה שכתוב אצלם מה עושים?

עו"ד אלכס ברוש

שלום שמעון, הפורום הזה עוסק בדיני ההגירה לארה"ב, לכן לא נראה כי פרסמת את שאלתך במקום הנכון. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד