תמר

ביטול ויזה לארצות הברית

בכניסתי האחרונה לארה"ב ביקשו ממני להסדיר את הויזה מכיוון שיש רישום על שמי במעורבות פלילית בגבול טקסס. בזמן שהותי בארהב רכשתי רכב עם חברה וירדנו למקסיקו, בחזרה לקחנו 2 טרמפיסטים והם ניסו להבריח עליהם ללא הסכמתי או ידיעתי חומרים לא חוקיים. החומר נתפס ומכיוון שהאוטו רשום על שמי קיבלתי רישום. אחד הנוסעים הודה ואמר שאין לי שום קשר למאורע. אך הרישום עדין רשום. שיחררו אותנו ונתנו לי ויזה לחצי שעה. לאחר כשנה ניסיתי להיכנס שוב ונתנו לי ויזה רק עד הטיסה ואמרו לי שהויזה שלי מבוטלת ועלי ללכת לשגרירות כדי שימחקו את הרישום על מנת שאוכל לקבל ויזה חדשה. האם כדי לי לקחת עו"ד ? האם יש סיכוי שאקבל ויזה שוב?

עו"ד אלכס ברוש

שלום תמר, כדאי לך קודם כל לבקש ויזה חדשה לארה"ב, ואז בהתאם לתשובה שתקבלי, נוכל לדעת כיצד לעזור לך (אם בכלל). בברכה, אלכס ברוש, עו"ד