יהודה

הגרלת הגרין קארד 2018

אם זכיתי בהגרלת הגרין קארד ועמדתי בתנאים הנדרשים 1 על מה אני משלם והאם ההשקעה הגדולה הזו שווה את המחיר 2 במידה ונותר לי רק לעמוד בפני הקונסוליה לראיון כמה הסכויים הם שאני יוכל לקבל את הגרין קארד ולאחר כמה זמן 3 האם ניתן לקבל גרין קארד לכל החיים ומה ההבדל בינו לבין אזרחות 4 האם לאחר שקיבלתי את הגרין קארד לידי אני יקבל תקציבים ככל אזרח ארה״ב שגר בישראל תודה רבה וחג שמח

עו"ד אלכס ברוש

שלום יהודה, ההליך כרוך באגרות למיניהן, אבל התנאי החשוב בהקשר זה הוא דרישת הספונסור (יש להוכיח שיש לך מספיק אמצעים כספיים כדי שלא תיפול לנטל לחברה). אם עברת את כל השלבים אז אין סיבה שלא תקבל את הגרין קארד. על גרין קארד ניתן להתנהל כל החיים - בהנחה ששומרים עליו. כדי לשמור על הגרין קארד יש לשהות בארה"ב לפחות 180 יום כל שנה. זה לפי החוק, אבל מבחינה פרקטית, מספיק 3-4 חודשים כל שנה. לגבי תקציבים - רוב הסיכויים שלא תהיה זכאי להטבות (לפחות עד גיל מסוים). בברכה, אלכס ברוש, עו"ד