עידן

אזרחות אמריקאית לאשתי וילדיי

שלום, אבא של אשתי הוא אזרח אמריקאי (נולד בישראל וקיבל אזרחות אמריקאית לפני כ-15 שנה). חזר לגור בישראל לפני כ-8 שנים. רציתי לשאול האם אשתי וילדיי יכולים לקבל אזרחות אמריקאית?

עו"ד אלכס ברוש

שלום עידן, יש לבדוק מספר תנאים על מנת שנוכל להעריך את הסיכוי לקבלת אזרחות אמריקאית באופן ישיר, אבל בכל מקרה, אפילו אם אין זכאות לאזרחות, אבא יוכל להגיש בקשה לקבלת גרין קארד עבור בתו. אנא לפנות למשרדנו ונשמח לעזור לכם. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד