מאיר

קבלת ויזת תייר לארהב אחרי גירוש

היי לפני 15 שנה (בגיל 20) גורשתי מארהב בגלל שעבדתי בארהב ללא ויזת עבודה. רציתי לטייל בארהב. השאלה שלי האם אוכל לקבלת ויזת תייר או שזה בעיה גדולה? כאשר גרשו אותי חתמתי שלא אכנס לארה"ב 10 שנים וזה כבר עבר מזמן.

עו"ד אלכס ברוש

שלום מאיר, מצד אחד, אין כבר כלשהיא מניעה חוקית לקבל ויזה לארה"ב, אבל מהניסיון עולה כי רשויות ההגירה לא מתלהבות לתת ויזה גם לאחר תום תקופת הגירוש. הכל תלוי בשיקול הדעת של קצין ההגירה הספציפי שיראיין אותך. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד