ערן

חידוש ויזת תייר/עסקים

בן 40 רווק מובטל זמנית.יש נכס בארה"ב שרוצה לבקרו ולרכוש נכס נוסף.מה הסיכוי שיחדשו ויזה שפג תוקפה לפני שנה בהתאם לנתונים שהצגתי? המטרה היא עסקית ולא רק טיול בלבד.רוצה להבין מה סיכויי,מצד אחד מבוגר מצד שני מובטל ומצד שלישי יש נדלן שם. תודה

עו"ד אלכס ברוש

שלום ערן, לא ניתן לדעת מראש מה תהיה ההחלטה, שכן הדבר ניתן לשיקול דעת קצין ההגירה. העובדה שהינך מובטל כרגע, עלולה להשפיע לרעה. זה שיש לך נכס בארה"ב לא עוזר יותר מדי. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד