שני

סירוב לקבלת ויזת סטודנט והשפעתו על כניסה לארהב באמצעות דרכון אירופאי

הייתה לי ויזת תייר ל 10 שנים לאחר שהייתי בארצות הברית במשך שנה (כ6 חודשים בכל פעם) הגעתי לארץ וביקשתי לקבל ויזת סטודנט וסורבתי (באותה הזדמנות גם ביטלו לי את ויזת התייר) מאז עברו 5 שנים וכיום יש לי דרכון אירופאי (עם שם משפחה שונה כתוצאה מנישואים) שעומד בתנאים של הפטור מויזה, האם אני יכולה להגיש את הבקשה?

עו"ד אלכס ברוש

שלום שני, אם קיבלת סירוב בעבר (לא משנה באיזה סוג של ויזה) אז לא ניתן יהיה לקבל אישור בהסדר של ה- ESTA. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד