הוכלי הוכדורף

לציין הסיבה האמיתית לרצוני לקבל וויזת תייר לארהב

שלום, אני שוהה בטורונטו וניגש שבוע הבא לטסט על סמי טריילר. אני חייב וויזת תייר לארה"ב כי כל החברות הקנדיות שמספקות וויזת עבודה לזרים דורשות לשלוח סחורות מעבר לגבול האמריקאי וחזרה. עוד ימים מספר יש לי פגישה בקונסוליה האמריקאית בוונקובר לגבי קבלת וויזת תייר לארה"ב. האם מומלץ להגיד להם שהסיבה העיקרית היא בגלל שאני לומד נהיגה על משאית בקנדה ולא רוצה להגביל את עצמי תעסוקתית?

אלכס ברוש, עו"ד

שלום רב, קשה להגיד מה יותר נכון לומר במקרה שלך, אבל בטוח שלא כדאי לשקר. לדעתי, לא צריך לנדב מידע אם לא שולים ספציפית, אבל אם כבר אין ברירה, אז תמיד לומר את האמת. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד