גלעד כ

דרכון שאבד עם ויזה לארה"ב

שלום אבד לי הדרכון עם ויזה לארה"ב. האם כדאי לדווח ללא דיחוי לשגרירות האמריקאית ולעשות כל הליך הבקשה מחדש? או להמתין שעד הנסיעה הבאה כבר לא יהיה צורך בויזה ועצם הדיווח שלי על האובדן יגרום לבעיות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר אברהם מוזס כרמל

אני ממליץ לך לפנות מיד לשגרירות או לקונסוליה אמריקאית ולדווח על אובדן הדרכון והויזה. דיווח בזמן יכול לעזור למנוע בעיות עתידיות, וכן יאפשר לך להתחיל את התהליך להוצאת דרכון חדש והוצאת ויזה מחדש במידת הצורך. אני ממליץ להגיע לפגישה שאבדוק את כל האופציות עבורך.