• 21 בנובמבר 2013

    במידה ומקבלים ויזה גרין קארד - האם חייבים מייד לעבור לגור בUSA?

    מייקל, שלום רב

    אני נבחרתי בהגרלה של גרין קארד ואתמול קיבלנו הזמנה לקונסוליה בירושליים ל interview.
    במידה ונצליח לעבור רעיון, האם נהיה חייבים לעבור מיד לארהב?
    אנו נמצאים בתהליך רפואי עדין - הפריות חוץ גופיות - ותהליך זה יכול לקחת זמן.
    מאוד אשמח להתייחסות,

    תודה מראש,
    מריאנה

    21 בנובמבר 2013
  • 24 בנובמבר 2013

    במידה ומקבלים ויזה גרין קארד - האם חייבים מייד לעבור לגור בUSA?

    Hi Marianna,

    Thank you for your email. To answer your question, if you are approved for the Diversity Visa it is typically valid for SIX months. You must fly to the US during this 6 month period or else the visa is no longer valid. However, you can apply for a reentry permit while inside the US (after you arrive with your Diversity Visa), and, if approved, that will allow you stay outside the US for two years and still keep your Green Card.

    I hope this helps.

    24 בנובמבר 2013
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?