במידה ומקבלים ויזה גרין קארד - האם חייבים מייד לעבור לגור בUSA? - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • Marianna Feldman

    נשלח ע"יMarianna Feldman 12:10, 21 בנובמבר 2013

    מייקל, שלום רב אני נבחרתי בהגרלה של גרין קארד ואתמול קיבלנו הזמנה לקונסוליה בירושליים ל interview. במידה ונצליח לעבור רעיון, האם נהיה חייבים לעבור מיד לארהב? אנו נמצאים בתהליך רפואי עדין - הפריות חוץ גופיות - ותהליך זה יכול לקחת זמן. מאוד אשמח להתייחסות, תודה מראש, מריאנה

    השב
  • 10:14, 24 בנובמבר 2013

    Hi Marianna,

    Thank you for your email. To answer your question, if you are approved for the Diversity Visa it is typically valid for SIX months. You must fly to the US during this 6 month period or else the visa is no longer valid. However, you can apply for a reentry permit while inside the US (after you arrive with your Diversity Visa), and, if approved, that will allow you stay outside the US for two years and still keep your Green Card.

    I hope this helps.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.