• 15 בפברואר 2014

    עורך דין, מובטל

    שלום רב.
    אני בן 30, סיימתי התמחות במשרד מוביל ועברתי את בחינות הלשכה וכעת אני עורך דין, אך אינני עובד כבר מספר חודשים.
    הייתה לי ויזה זמנית משנת 2005 מסוג J1 בעקבות השתתפות במשלחת, אבל היא כמובן לא בתוקף.
    אני מעוניין לטוס לטייל ולבקר חבר שלומד בארה"ב לתקופה של כחודש. מה עלי לעשות כדי לשפר את סיכויי לקבל ויזה?
    תודה,
    עידו

    15 בפברואר 2014
  • 16 בפברואר 2014

    עורך דין, מובטל

    Hi Idan,

    To answer your question, the best way to obtain approval for a tourist visa is to prove that you are strongly connected to Israel, and that those strong connections require you to return. Usually, this is proved through a combination of work and family ties. It can also help to show the specific reason for your trip to the US and that you have a specific plan which has a clear ending date.

    I hope this helps and that all is well. Good luck.

    -Mike

    16 בפברואר 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?