open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 29 במרץ 2014

            גרין קארד

            שבוע הבא אני טס לארהב במטרה להתחתן עם חברה שלי שיש לה גרין קארד ל 10 שנים,
            אחרי החתונה תהיה לי אופציה לצאת ולהכנס לארה״ב(היא עדיין לא אזרחית)??איזה זכויות יהיו לי אחרי החתונה לבעלת גרין קארד( או שלא יהיו)?
            תודה לך...שבוע טוב!!!

            29 במרץ 2014
          • 30 במרץ 2014

            גרין קארד

            If you are entering the US on your tourist visa, then you can only stay as long as the immigration officer allows. As far as rights are concerned, unfortunately, you will only obtain US rights once your wife applies for a Green Card for you and you are approved.

            30 במרץ 2014
            • 30 במרץ 2014

              גרין קארד

              אפילו אם היא עדיין לא אזרחית ורק יש לך גרין קארד ל 10 שנים!?

              30 במרץ 2014
              • 30 במרץ 2014

                גרין קארד

                Unfortunately, that is correct. Marrying someine does no automatically give that person a legal immigration status in teh US. You still have to apply for the Green Card and get approved first, before any rights are given.

                30 במרץ 2014
                • 30 במרץ 2014

                  גרין קארד

                  עדיין לא ענית על השאלה שלי, התכוונתי שאפילו שאין לה אזרחות עדיין , ז״א היא לא אזרחית ארה״ב ויש לה רק גרין קארד ל 10, אחרי החתונה עדיין אוכל לקבל גרין קארד לאחר החתונה( לאחר הבקשה והראיון בהגירה) או שהיא חייבת להיות אזרחית ארה״ב?!??
                  תודה רבה רבה לך!!!!

                  30 במרץ 2014
                  • 1 באפריל 2014

                    גרין קארד

                    That is correct, a Permanent Resident can apply for the new spouse for a Green Card.

                    1 באפריל 2014
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form