• 29 במרץ 2014

    גרין קארד

    שבוע הבא אני טס לארהב במטרה להתחתן עם חברה שלי שיש לה גרין קארד ל 10 שנים,
    אחרי החתונה תהיה לי אופציה לצאת ולהכנס לארה״ב(היא עדיין לא אזרחית)??איזה זכויות יהיו לי אחרי החתונה לבעלת גרין קארד( או שלא יהיו)?
    תודה לך...שבוע טוב!!!

    29 במרץ 2014
  • 30 במרץ 2014

    גרין קארד

    If you are entering the US on your tourist visa, then you can only stay as long as the immigration officer allows. As far as rights are concerned, unfortunately, you will only obtain US rights once your wife applies for a Green Card for you and you are approved.

    30 במרץ 2014
    • 30 במרץ 2014

      גרין קארד

      אפילו אם היא עדיין לא אזרחית ורק יש לך גרין קארד ל 10 שנים!?

      30 במרץ 2014
      • 30 במרץ 2014

        גרין קארד

        Unfortunately, that is correct. Marrying someine does no automatically give that person a legal immigration status in teh US. You still have to apply for the Green Card and get approved first, before any rights are given.

        30 במרץ 2014
        • 30 במרץ 2014

          גרין קארד

          עדיין לא ענית על השאלה שלי, התכוונתי שאפילו שאין לה אזרחות עדיין , ז״א היא לא אזרחית ארה״ב ויש לה רק גרין קארד ל 10, אחרי החתונה עדיין אוכל לקבל גרין קארד לאחר החתונה( לאחר הבקשה והראיון בהגירה) או שהיא חייבת להיות אזרחית ארה״ב?!??
          תודה רבה רבה לך!!!!

          30 במרץ 2014
          • 1 באפריל 2014

            גרין קארד

            That is correct, a Permanent Resident can apply for the new spouse for a Green Card.

            1 באפריל 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?