• 6 באפריל 2014

    ויזת ארוסה

    שלום,

    הכרנו בארצות הברית, גרנו ביחד קרוב לשנה כשנכנסתי על ויזת תייר ובאמצע התקופה קיבלתי הארכה לחצי שנה נוספת.
    חזרתי לארץ וכעת אנחנו רוצים להגיש בקשה לויזת ארוסה.
    כמה זמן עשוי לקחת התהליך והאם יש דרך לזרז אותו?
    אולי באמצעות עורך דין או כל דבר אחר?
    אנחנו מוכנים לנסות הכל.

    ידוע לי שעדיף להכנס על ויזת תייר ולהתחתן שם, אך לא רוצה להסתכן שאגיע והפקיד לא יכניס אותי ויבטלו לי את הויזה הלחלוטין.

    תודה!

    6 באפריל 2014
  • 6 באפריל 2014

    ויזת ארוסה

    According to USCIS website, fiance visas (K1) are taking about 5 months to process. Unfortuntaely, there is no way to expedite this process. Once you receive the visa, you enter the US and have 90 days to get married. After you marry, you apply for Adjustment of Status for the Green Card.

    6 באפריל 2014
    • 6 באפריל 2014

      ויזת ארוסה

      אך האם גם בפועל זה לוקח חמישה חודשים?
      או שזה יכול להגיע גם לשנה?

      חשוב לי להגיד שלא אמורה להיות בעיה להוכיח שהכוונות שלנו אמיתיות. הכרנו בארה"ב ואף גרנו ביחד... האם זה יכול לקצר את התהליך?
      האם כדאי לקחת עורך דין?
      תודה!

      6 באפריל 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?