משפטי– זאפ
משפטיפורומיםויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאיהאם סירוב לכניסה לארה"ב וסירוב לויזה זה אותו הדבר?
חזרה לפורום

האם סירוב לכניסה לארה"ב וסירוב לויזה זה אותו הדבר?

אלכ
אלכס

יש לי חברה ואנו ביחד כבר 8 שנים. לא הספקנו להתחתן והציעו לי רילוקיישין לארה"ב מטעם העבודה. הסכמנו שאני נוסע לארה"ב לכמה חודשים ואז אני חוזר להתחתן איתה ואנו חוזרים ביחד לארה"ב. הייתי בארה"ב 5 חודשים ולפני שטסתי לישראל להתחתן קבענו שניפגש בקנדה לטיול של שבועיים. בקנדה רצינו לראות את המפלי ניאגרה מהצד אמריקאי. לי יש ויזה אבל שכחתי שלחברה שלי לא הייתה ויזה. כשנכסנו לבדיקת דרכונים אז חברה שלי קיבלה REJECT לכניסה לארה"ב כי לא היה לה ויזה. בגלל שלא נתנו לחברה שלי להיכנס גם אני החלטתי לצאת איתה ביחד חזרה לקנדה ולהמשיך בטיול בקנדה. אחרי הטיול חזרנו ישר לישראל. ואנו מתכננים חתונה. אנו מתחתנים בעוד חודש ואז אני שולח את העתק של תעודת הנישואין לחברה שבה אני עובד בארה"ב כדי שיתחילו בתהליך של ויזה לאישתי. הם אמורים להגיש את כל המסמכים הדרושים ולקבוע ראיון בשגרירות בישראל. השאלות שלי היא: 1 - האם REJECT לכניסה יכול איכשהו להשפיע על קבלת ויזה לאישתי? הרי לא קיבלנו סירוב לויזה אלא רק סירוב לכניסה לארה"ב בגלל שלא היתה לה ויזה. 2 - האם כששואלים אותה "האם קיבלת סירוב לויזה?" ה- REJECT הוא כמו סירוב לקבלת ויזה?