• 11 באוגוסט 2014

    ויזת תייר חדשה לאחר ביטול הקודמת עקב overDays

    שלום אני מעוניין לבקר בארה"ב ויש לי חותמת ביטול על הויזה הקודמת מלפני 6 שנים בערך,
    כיום אני נשוי לאזרחית ארה"ב והנסיעה היא למטרת ביקור המשפחה שלה, כרגע אני לא עובד
    השאלה שלי היא מה הסיכויים שלי לקבלת ויזת תייר
    ומה אני יכול לעשות בנוסף בשביל לשפר את הסיכויים שלי לקבל ויזה

    11 באוגוסט 2014
  • 11 באוגוסט 2014

    ויזת תייר חדשה לאחר ביטול הקודמת עקב overDays

    1. כמה זמן היית בשהיית יתר ?
    אם זה מעל שנה , אתה לא יכול לקבל ויזה , שום ויזה, במשך 10 שנים
    אם שהיית היתר היתה פחות, אז אתה היית מנוע לקבל ויזה במשך 3 שנים
    בכל מקרה, זה רשום אצלך בתיק ומקטין משמעותית את הסיכוי לקבל ויזה
    2. זה שאתה נשוי לאזרחית ארצות הברית לא רלוונטי לקבלת ויזה
    הדבר היחידי שזה יכול לתת לך, זה האפשרות שאישתך תבקש עבורך גרין קארד, תושבות בארצות הברית.
    וגם זה תהליך שכנראה ייקח הרבה שנים עבורך
    3. אם אתה לא עובד, והעבר שלך כמו שתארת
    הסיכוי שתקבל ויזה קרוב לאפס

    11 באוגוסט 2014
    • 15 באוגוסט 2014

      ויזת תייר חדשה לאחר ביטול הקודמת עקב overDays

      אין ספק שתוכל לקבל ויזה מהר
      אתה נשוי לאמריקאית
      ובשביל לעלות אחוזי הצלחה
      תביא להם מסמך שקושר אותך לארץ
      כמו מנוי לחדר כושר
      טיפול שיניים
      לא בעיה להוציא

      15 באוגוסט 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?