open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 11 באוגוסט 2014

            ויזת תייר חדשה לאחר ביטול הקודמת עקב overDays

            שלום אני מעוניין לבקר בארה"ב ויש לי חותמת ביטול על הויזה הקודמת מלפני 6 שנים בערך,
            כיום אני נשוי לאזרחית ארה"ב והנסיעה היא למטרת ביקור המשפחה שלה, כרגע אני לא עובד
            השאלה שלי היא מה הסיכויים שלי לקבלת ויזת תייר
            ומה אני יכול לעשות בנוסף בשביל לשפר את הסיכויים שלי לקבל ויזה

            11 באוגוסט 2014
          • 11 באוגוסט 2014

            ויזת תייר חדשה לאחר ביטול הקודמת עקב overDays

            1. כמה זמן היית בשהיית יתר ?
            אם זה מעל שנה , אתה לא יכול לקבל ויזה , שום ויזה, במשך 10 שנים
            אם שהיית היתר היתה פחות, אז אתה היית מנוע לקבל ויזה במשך 3 שנים
            בכל מקרה, זה רשום אצלך בתיק ומקטין משמעותית את הסיכוי לקבל ויזה
            2. זה שאתה נשוי לאזרחית ארצות הברית לא רלוונטי לקבלת ויזה
            הדבר היחידי שזה יכול לתת לך, זה האפשרות שאישתך תבקש עבורך גרין קארד, תושבות בארצות הברית.
            וגם זה תהליך שכנראה ייקח הרבה שנים עבורך
            3. אם אתה לא עובד, והעבר שלך כמו שתארת
            הסיכוי שתקבל ויזה קרוב לאפס

            11 באוגוסט 2014
            • 15 באוגוסט 2014

              ויזת תייר חדשה לאחר ביטול הקודמת עקב overDays

              אין ספק שתוכל לקבל ויזה מהר
              אתה נשוי לאמריקאית
              ובשביל לעלות אחוזי הצלחה
              תביא להם מסמך שקושר אותך לארץ
              כמו מנוי לחדר כושר
              טיפול שיניים
              לא בעיה להוציא

              15 באוגוסט 2014
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form