• 6 בפברואר 2013

    ויזת K-1

    היי, הארוס שלי בעל אזרחות אמריקאית אבל כיום מתגורר בישראל מיזה 10 שנים. הגשנו בקשה לקבלת ויזת אירוסין, ראיתי שבהמשך התהליך יהיה עליו למלא טופס I-134 טופס המעיד על יכולת תמיכה כלכלית של המבקש למוטב, וטפסים המעידים על החזרי מס בארה״ב - אבל הוא לא גר/ עובד בארה״ב. האם עצם העובדה שהוא לא גר שם יהווה בעיה בקבלת האישור?
    תודה מראש
    קרן

    6 בפברואר 2013