• 15 בספטמבר 2014

    שאלה לגבי שהות בלתי חוקית בארה"ב

    שלום רב.
    ראיתי שנכתב פה בפורום כי אדם ששהה למעלה משנה באופן בלתי חוקי בארה"ב לא יוכל לקבל שוב ויזה אמריקאית (מלבד דרך חתונה וכאלה דברים). לעומת זאת, נאמר לי ע"י אחרים שלאחר 10 שנים ממועד השהייה הבלתי-חוקית, אדם רשאי ע"פ החוק האמריקאי לבקש שוב ויזה.
    האם אכן יש למי ששהו באופן בלתי חוקי בארה"ב סיכוי לקבל שוב ויזה לאחר 10-15 שנה מביצוע העבירה?
    תודה מראש, יפתח.
    (רק אבהיר שלא אני השוהה הבלתי חוקי אלא בן/בת משפחה איתו/ה אני מתכנן טיול משותף ביבשת...)

    15 בספטמבר 2014
  • 15 בספטמבר 2014

    שאלה לגבי שהות בלתי חוקית בארה"ב

    מי ששהה מעל שנה לא חוקי לא יכול לקבל ויזה למשך 10 שנים מביצוע העברה
    אחרי שעברו 10 שנים הוא יכול לבקש ויזה
    אבל, יבדקו אותו טוב טוב, הרבה יותר מאדם ישר
    והסיכוי שיקבל הרבה יותר קטן

    15 בספטמבר 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?