• 23 בספטמבר 2014

    בקשה לאזרחות אמריקאית. נשואה לאמריקאי.

    שלום רב,

    אני נשואה לאמריקאי (בעל אזרחות אמריקאית) מספר שנים. יש לנו שני ילדים, שהם קיבלו אוטמטית אזרחות אמריקאית ואנו גרים בישראל.
    יש לנו עניין להמשיך לגור בישראל.
    יחד עם זאת אני רוצה לקבל אזרחות אמריקראית עבורי.

    רציתי לדעת את התהליך, מה צריך להגיש/טפסים. האם צריך לחיות שם תקופה, למרות שאנו רוצים להמשיך להתגורר בישראל. או מספיק לטוס לזמן קצר, או מספר ביקורים קצרים.האם צריך לקחת בחינה כל שהיא. כמה זמן זה לוקח.
    כל מידע לגבי התהליך יעזור.

    תודה מראש,
    שנה טובה וחג שמח,
    ענת

    23 בספטמבר 2014
  • 23 בספטמבר 2014

    בקשה לאזרחות אמריקאית. נשואה לאמריקאי.

    בלתי אפשרי
    כדי לקבל אזרחות אמריקאית
    בעלך יצטרך לבקש עבורך גרין קארד
    אחר כך כשיהיה לך גרין קארד
    תצרכי לגור בארצות הברית 3 שנים
    לא לבקר, או לקפוץ פעם ב...
    לגור בארצות הברית 3 שנים

    23 בספטמבר 2014
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?