• 26 בינואר 2015

    ויזת הגירה לאחר נישואים

    שם תוכן הודעה:שלום
    יש לי בן זוג ישראלי אמריקאי בעל אזרחות אמריקאית שכרגע מתגורר בארהב ואני בישראל, אנחנו מעונינים להתחתן אבל לא יודעים מה הדרך הטובה ביותר והמהירה ביותר , יש לציין שלי אין ויזה לארהב, היתה לי ל10 שנים והסתימה,
    השאלה היא אם הוא מגיע לפה לחתונה אזרחית כמה זמן הוא צריך להישאר בארץ ?
    תודה

    26 בינואר 2015
  • 27 בינואר 2015

    ויזת הגירה לאחר נישואים

    שם תוכן הודעה:
    תודה על העזרה,
    איך כדאי להתחיל את התהליך, קודם מתחתנים ? או שאפשר במקביל למלא טפסים ? אמרת שהתליך הוא שנה ? יש דרך לקצר ? אולי בעזרת עורך דין ?

    27 בינואר 2015
    • 27 בינואר 2015

      ויזת הגירה לאחר נישואים

      קודם מתחתנים ?כן
      או שאפשר במקביל למלא טפסים ? למלא אפשר, אי אפשר להגיש אותם לפני שאתם נשואים
      אמרת שהתליך הוא שנה ? יש דרך לקצר ? לא

      27 בינואר 2015
    • 27 בינואר 2015

      ויזת הגירה לאחר נישואים

      קודם מתחתנים ?כן
      או שאפשר במקביל למלא טפסים ? למלא אפשר, אי אפשר להגיש אותם לפני שאתם נשואים
      אמרת שהתליך הוא שנה ? יש דרך לקצר ? לא

      27 בינואר 2015
  • 26 בינואר 2015

    ויזת הגירה לאחר נישואים

    כמה הערות
    1. אתם יכולים להתחתן בכל מקום בעולם שהמדינה המקומית מכירה בנשואים, זה לא משנה איפה
    2. אי אפשר להתחתן אזרחית בישראל, בישראל אפשר להתחתן רק חתונה דתית, כל הטקסים שעושים בישראל הם חסרי משמעות.
    3. עצם החתונה לא נותנת לך שום זכויות בארצות הברית.
    4. בעלך לעתיד לא צריך לגור בישראל בכלל.
    5. אחרי החתונה (איפה שלא יהיה) בעלך יבקש עבורך ויזת הגירה, התהליך לוקח כמעט שנה.
    6. אפשרות נוספת אבל בעיתית, את תסעי עם ויזת תייר לארצות הברית, תתחתנו, אחרי 60 יום לפחות , בעלך יבקש עבורך שינוי סטטוס לגרין קארד, יש עם המסלול הרבה בעיות, אבל הוא הכי מהיר.

    26 בינואר 2015
    • 26 בינואר 2015

      ויזת הגירה לאחר נישואים

      שם תוכן הודעה :
      תודה..אז לצורך הענין אנחנו יכולים להתחתן בקפריסין, אני יחזור לארץ והוא לארהב, והוא עושה את התהליך בארהב, זה לא יהיה חשוד שאנחנו לא ביחד בתקופה של אחר החתונה ?..צריך לעבור ראיון..פה או בארהב ?

      26 בינואר 2015
      • 26 בינואר 2015

        ויזת הגירה לאחר נישואים

        זה בהחלט אפשרי התוכנית שלכם
        תצטרכו להוכיח שאתם זוג אמיתי והתוכניות שלכם אמיתיות ולא רק למטרת הגירה
        אבל בהחלט זה לא יעורר חשד, ככה רוב המהגרים עוברים, אין דרך אחרת חוקית אחרת, זה מה שמערכת ההגירה דורשת מכם, נכון היה עדיף אם הוא היה גר בישראל איתך, אבל זה לא דרישה, יותר מזה, כל מהות התהליך זה איחוד משפחות, יש דרישה של דומיסליות, להוכיח שבעלך גר בארצות הברית.
        את הריאיון תעברי בישראל

        26 בינואר 2015
        • 4 בפברואר 2015

          ויזת הגירה לאחר נישואים

          שם תוכן הודעה:תודה,
          אם בן זוגי ישהה בארץ לתקופה זה יכול לקצר את התהליך ?
          מה זאת ויזת אירוסין ?
          היתה לי ויזה לארהב ל 10 שנים ונגמרה מאז פעמיים ניסיתי להוציא ויזת תייר וסורבתי, לא היתי אף פעם לא חוקית בארהב, אבל הייתי הרבה פעמיים , ביקרתי את בן זוגי.

          4 בפברואר 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?