ויזת הגירה לאחר נישואים - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • נועה

    נשלח ע"ינועה 12:14, 26 בינואר 2015

    שם תוכן הודעה:שלום יש לי בן זוג ישראלי אמריקאי בעל אזרחות אמריקאית שכרגע מתגורר בארהב ואני בישראל, אנחנו מעונינים להתחתן אבל לא יודעים מה הדרך הטובה ביותר והמהירה ביותר , יש לציין שלי אין ויזה לארהב, היתה לי ל10 שנים והסתימה, השאלה היא אם הוא מגיע לפה לחתונה אזרחית כמה זמן הוא צריך להישאר בארץ ? תודה

    השב
  • 12:39, 26 בינואר 2015

    כמה הערות
    1. אתם יכולים להתחתן בכל מקום בעולם שהמדינה המקומית מכירה בנשואים, זה לא משנה איפה
    2. אי אפשר להתחתן אזרחית בישראל, בישראל אפשר להתחתן רק חתונה דתית, כל הטקסים שעושים בישראל הם חסרי משמעות.
    3. עצם החתונה לא נותנת לך שום זכויות בארצות הברית.
    4. בעלך לעתיד לא צריך לגור בישראל בכלל.
    5. אחרי החתונה (איפה שלא יהיה) בעלך יבקש עבורך ויזת הגירה, התהליך לוקח כמעט שנה.
    6. אפשרות נוספת אבל בעיתית, את תסעי עם ויזת תייר לארצות הברית, תתחתנו, אחרי 60 יום לפחות , בעלך יבקש עבורך שינוי סטטוס לגרין קארד, יש עם המסלול הרבה בעיות, אבל הוא הכי מהיר.

    תגובה
  • 13:43, 26 בינואר 2015

    שם תוכן הודעה :
    תודה..אז לצורך הענין אנחנו יכולים להתחתן בקפריסין, אני יחזור לארץ והוא לארהב, והוא עושה את התהליך בארהב, זה לא יהיה חשוד שאנחנו לא ביחד בתקופה של אחר החתונה ?..צריך לעבור ראיון..פה או בארהב ?

    תגובה
  • 14:25, 26 בינואר 2015

    זה בהחלט אפשרי התוכנית שלכם
    תצטרכו להוכיח שאתם זוג אמיתי והתוכניות שלכם אמיתיות ולא רק למטרת הגירה
    אבל בהחלט זה לא יעורר חשד, ככה רוב המהגרים עוברים, אין דרך אחרת חוקית אחרת, זה מה שמערכת ההגירה דורשת מכם, נכון היה עדיף אם הוא היה גר בישראל איתך, אבל זה לא דרישה, יותר מזה, כל מהות התהליך זה איחוד משפחות, יש דרישה של דומיסליות, להוכיח שבעלך גר בארצות הברית.
    את הריאיון תעברי בישראל

    תגובה
  • 15:05, 4 בפברואר 2015

    שם תוכן הודעה:תודה,
    אם בן זוגי ישהה בארץ לתקופה זה יכול לקצר את התהליך ?
    מה זאת ויזת אירוסין ?
    היתה לי ויזה לארהב ל 10 שנים ונגמרה מאז פעמיים ניסיתי להוציא ויזת תייר וסורבתי, לא היתי אף פעם לא חוקית בארהב, אבל הייתי הרבה פעמיים , ביקרתי את בן זוגי.

    תגובה
  • 11:40, 27 בינואר 2015

    שם תוכן הודעה:
    תודה על העזרה,
    איך כדאי להתחיל את התהליך, קודם מתחתנים ? או שאפשר במקביל למלא טפסים ? אמרת שהתליך הוא שנה ? יש דרך לקצר ? אולי בעזרת עורך דין ?

    תגובה
  • 11:45, 27 בינואר 2015

    קודם מתחתנים ?כן
    או שאפשר במקביל למלא טפסים ? למלא אפשר, אי אפשר להגיש אותם לפני שאתם נשואים
    אמרת שהתליך הוא שנה ? יש דרך לקצר ? לא

    תגובה
  • 11:45, 27 בינואר 2015

    קודם מתחתנים ?כן
    או שאפשר במקביל למלא טפסים ? למלא אפשר, אי אפשר להגיש אותם לפני שאתם נשואים
    אמרת שהתליך הוא שנה ? יש דרך לקצר ? לא

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.