open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 2 באפריל 2015

            שאלה לגבי טופס I-864-EZ

            אז ככה . הכאב ראש קרוב לסיום . או שלא .
            אני יסביר את הסיפור ואולי אני יוכל לקבל פה תשובה שתעזור לי .
            דודה שלי (אחותה של אמא שלי ) אזרחית ארהב 50 שנים כבר... בשנת 2001 היא הגישה יחד עם אמא שלי טופס בקשה לגרין קארד (ז"א אמא שלי היא הprincipal applicant )
            הם לקחו מאיתנו מלא מלא פרטים פיננסים וכו' עם השנים , בדקו את העניין במשך 12 שנים והחזירו תשובה שאפשר להתחיל את התהליך ..
            מסתבר בגלל שאמא שלי נשואה ובגלל שאני הייתי מתחת ל18 בזמן שהם הגישו את הבקשה אז אני ואבא שלי הצטרפנו אוטומטית לבקשה.
            בסטטוס שלנו של הגרין קארד רשום שאני ואבא שלי על תקן Accompany , השאלה היא כזאת -
            אנחנו בשלבים האחרונים, הגשנו את טופס 260 ועכשיו נותר לשלוח את החבילת IV ו AOS ;הבעיה היא שאחותה של אמא שלי ממלאת כרגע את הטופס
            I-864-EZ והיא נתקלה בשאלה כזאת - ?The sponsored immigrant is the only person immigrating based on the underlying visa petition
            ואז רק אם אומרים כן רק אז אפשר להתקדם קדימה .
            למה הכוונה שלהם? מה היא אמורה לעשות ? זה אומר שאותנו לא באמת החשיבו? הכל להיות שזה לא הטופס הנכון ?
            תודה מראש .

            2 באפריל 2015
          • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 12 באפריל 2015

            שאלה לגבי טופס I-864-EZ

            שלום מאור,

            קשה להשיב על שאלה כל כך ספציפית הנוגעת לטופס מסוים זאת מבלי לראות את הטופס עצמו ולשמוע את כל התמונה הגדולה. מומלץ ליצור קשר טלפוני עם המשרד ולקבוע פגישת ייעוץ.

            בברכה,

            יהושע פקס, עורך דין

            12 באפריל 2015
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form