גרין קארד - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • אורית

    נשלח ע"יאורית 21:44, 9 במאי 2015

    אני חייה עם בן זוגי 18 שנה ואנחנו לא נישואים רשמית. יש לנו ילד משותף בן 14.זכיתי בהגרלה 2016- DV .אני רוצה לדעת מה עדיף לנו להתחתן עכשיו ולמלא טופס 260- DS כמשפחה או לחכות לראיון שלי ולהתחתן אחרי זה . אז בן זוגי יגיש בקשה לגרין קארד כאחוד המשפחה. תודה רבה על תשובתך.

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    17:19, 17 במאי 2015

    שלום אורית,

    האם הכנסת את הילד לטופס הגרלה? אם כן, תוכלו להינשא כחוק ולהגר לארצות הברית כמשפחה. אם הבן לא בטופס ההגרלה מדובר בסיטואציה בעייתית, לפיכך ממומלץ לקבוע פגישת ייעוץ אצלנו במשרד.

    בברכה,

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.