• 9 במרץ 2013

    קבלת אזרחות אמריקאיתצ

    בעלי, ושני בניי הם בעלי אזרחות אמריקאית.
    בעלי נולד בארה''ב , ולבניי עשינו אזרחות מתוקף
    כך שבעלי וסבתם אזרחים אמריקאים.
    האם אני יכולה לקבל אזרחות אמריקאית, ללא צורך בגרין קארד קודם?כלומר, אני לא מעוניינת להגיע כול שנה לארה''ב במשך 5 שנים.(כולנו גרים בארץ)

    9 במרץ 2013
  • 9 במרץ 2013

    קבלת אזרחות אמריקאיתצ

    You would need to live in the U.S. for 3 years with a green card

    9 במרץ 2013
    • 10 במרץ 2013

      קבלת אזרחות אמריקאיתצ

      1.האם צריך לחיות 3 שנים מלאות, או אפשר להגיע פעם בשנה לארצות הברית?

      2.מה התנאים לקבלת גרין קארד במקרה שלי?

      תודה מראש

      10 במרץ 2013
      • 10 במרץ 2013

        קבלת אזרחות אמריקאיתצ

        You need to live there most of the time for 3 years with a green card before you can apply

        10 במרץ 2013
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?