• 28 ביולי 2015

    קבלת ויזה לארה"ב לידועים בציבור

    שלום,
    אני ובן זוגי נמצאים במערכת יחסים זוגית המוגדרת כידועים בציבור.
    בן זוגי אמור לעבור לארה"ב (NY) למשך 3 שנים במסגרת felloship (הוא אמור לקבל ויזה מסוג J1) ואני אמורה להצטרף אליו וכמובן לקבל ויזה המותאמת לסוג הויזה שלו.
    רציתי לדעת האם ההגדרה של "ידועים בציבור" מוכרת בארה"ב לצורך קבלת ויזה לארה"ב ומהם המסמכים שיש לצרף לצורך קבלת הויזה

    28 ביולי 2015
  • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 31 ביולי 2015

    קבלת ויזה לארה"ב לידועים בציבור

    שלום תהילה,

    רשויות ההגירה לארצות הברית אינם מכירים במוסד זוגיות אחר, מלבד נישואים כחוק, לכן באם רצונך להצטרך אל הויזה של בן זוגך תצטרכו להתחתן כחוק. אם לא תרצו להינשא כחוק תיאלצי לקבל ויזה לארה"ב באופן עצמאי.

    בברכה,

    יהושע פקס, עו"ד

    31 ביולי 2015
    • 31 ביולי 2015

      קבלת ויזה לארה"ב לידועים בציבור

      תודה על התשובה.
      שאלה נוספת- האם "תעודת זוגיות" של הארגון "משפחה חדשה" קביל לצורך קבלת ויזה או שצריך תעודת נישואין (נישואין כדמו"י או אזרחיים)?

      31 ביולי 2015
      • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 3 באוגוסט 2015

        קבלת ויזה לארה"ב לידועים בציבור

        שלום תהילה, תעודה של ארגון כזה או אחר לא יהיה מקובל על רשויות ההגירה לארה"ב, אולם נישואים אזרחיים או דתיים כן. בהצלחה.

        3 באוגוסט 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?