קבלת ויזה לארה"ב לידועים בציבור - פורום ויזה לארה"ב ואזרחות אמריקאית

שאלה חדשה
  • תהילה

    נשלח ע"יתהילה 17:16, 28 ביולי 2015

    שלום, אני ובן זוגי נמצאים במערכת יחסים זוגית המוגדרת כידועים בציבור. בן זוגי אמור לעבור לארה"ב (NY) למשך 3 שנים במסגרת felloship (הוא אמור לקבל ויזה מסוג J1) ואני אמורה להצטרף אליו וכמובן לקבל ויזה המותאמת לסוג הויזה שלו. רציתי לדעת האם ההגדרה של "ידועים בציבור" מוכרת בארה"ב לצורך קבלת ויזה לארה"ב ומהם המסמכים שיש לצרף לצורך קבלת הויזה

    השב
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    12:22, 31 ביולי 2015

    שלום תהילה,

    רשויות ההגירה לארצות הברית אינם מכירים במוסד זוגיות אחר, מלבד נישואים כחוק, לכן באם רצונך להצטרך אל הויזה של בן זוגך תצטרכו להתחתן כחוק. אם לא תרצו להינשא כחוק תיאלצי לקבל ויזה לארה"ב באופן עצמאי.

    בברכה,

    יהושע פקס, עו"ד

    תגובה
  • 14:40, 31 ביולי 2015

    תודה על התשובה.
    שאלה נוספת- האם "תעודת זוגיות" של הארגון "משפחה חדשה" קביל לצורך קבלת ויזה או שצריך תעודת נישואין (נישואין כדמו"י או אזרחיים)?

    תגובה
  • מנהל הפורום:removed

    יהושע פקס, עורך דין,מנהל הפורום

    14:07, 3 באוגוסט 2015

    שלום תהילה, תעודה של ארגון כזה או אחר לא יהיה מקובל על רשויות ההגירה לארה"ב, אולם נישואים אזרחיים או דתיים כן. בהצלחה.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד אלכס ברוש

מנהל הפורום: עו"ד אלכס ברוש

בוגר תואר ראשון במשפטים מהמרכז הבינתחומי בהרצליה. עו”ד ברוש מתמחה בהגירה לארה"ב, אזרחות אמריקאית, גר
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

ישראלים רבים מעוניינים לנסוע לארה"ב לטיול, לצרכי עבודה או הגירה. כל אזרח ישראלי זקוק לוויזה על מנת שיוכל להיכנס לשטחי ארה"ב. הפורום מיועד לכל מי שמתעניין לגבי ארה"ב, נתקל בקשיים עם הבירוקרטיה האמריקאית או שקיבל סירוב בקבלת ויזה או אזרחות אמריקאית וכו'. זה המקום לשאול את כל השאלות בתחום.