• 13 באוגוסט 2015

    מגורים זמניים בארה"ב לבת זוג נשואה לאזרח אמריקאי

    שלום יהושע, בהמשך לשאלתי, לבעלי שהוא אזרח אמריקאי הוצעה עבודה לשנה בארה"ב. איני רוצה לקבל גרין קארד. האם לדעתך (או מנסיונך) שהות חוזרת ונשנת שלי בארה"ב (של מספר חודשים מידי ביקור - עם הפסקה קצרה), תוך שימוש בויזת תייר, תעמוד בתנאי הוויזה. איני מבקשת לעבוד בארה"ב אלה רק לשהות לצד בעלי תקופה כמה שיותר ארוכה מהשנה הנל.

    13 באוגוסט 2015
  • מנהל הפורום יהוש פקס, עו"ד 17 באוגוסט 2015

    מגורים זמניים בארה"ב לבת זוג נשואה לאזרח אמריקאי

    שלום ליאור,

    תוכלי כמובן לקבל ויזה לארה"ב כתיירת לתקופה של 6 חודשים. לאחר מכן, קיימת אפשרות לצאת ולהינס אולם ייתכן ותתקלי בבעיות להסביר שהייה רצופה בארצות הברית בעת כניסה ותשאול בביקורת גבולות.

    בברכה,

    17 באוגוסט 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?