• 19 באוגוסט 2015

    אזרחות אמריקאית

    שלום,
    אני בן 19, יליד ישראל. אמא שלי אזרחית אמריקאית. נולדה בקנדה, עברה לארהב בגיל 4, עלתה ארצה בגיל 17 וחצי. מעבר לדרכונים ותעודת הצטיינות אחת מהתיכון, אין לה עוד הוכחת שהות פיזית בארה"ב. האם דרכון יהיה הוכחה מספקת לשהותה בארהב ע"מ שאני אוכל לקבל אזרחות?
    תודה

    19 באוגוסט 2015
  • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 23 באוגוסט 2015

    אזרחות אמריקאית

    שלום יצחק,

    לא ברור מהשאלה שלך מתי אימך הפכה לאזרחית ארצות הברית. דרכון לא מהווה הוכחה לשהות בארצות הברית. תדרשו להביא מסמכים אחרים להוכחת שהות פיזית בארצות הברית. תדרשו להוכיח שהייה של 5 שנים בארצות הברית, שנתיים מתוכם מעל גיל 14.

    הוכחות מהוות כל דבר כגון אישור לימודים במוסדות לימוד, השתתפות בפעילויות שונות וכדומה.

    בברכה,

    יהושע

    23 באוגוסט 2015
    • 23 באוגוסט 2015

      אזרחות אמריקאית

      שלום,
      הפכה לאזרחית ארה"ב בגיל 4.
      אישור לימודים צריך לכלול מספר ת.ז/דרכון? או שמספיק רק שם?

      תודה,

      23 באוגוסט 2015
      • מנהל הפורום יהוש פקס, עו"ד 23 באוגוסט 2015

        אזרחות אמריקאית

        מספיק השם המלא, אלא אם כן קיים חשש כי לא מדובר באותו אדם

        23 באוגוסט 2015
        • 23 באוגוסט 2015

          אזרחות אמריקאית

          היא שינתה שם לאחר נישואין. ברשימות של הבית ספר מופיע השם הקודם. אם השם הנוכחי יהיה רשום בסוגריים, זה יהיה קביל?

          23 באוגוסט 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?