open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 19 באוגוסט 2015

            אזרחות אמריקאית

            שלום,
            אני בן 19, יליד ישראל. אמא שלי אזרחית אמריקאית. נולדה בקנדה, עברה לארהב בגיל 4, עלתה ארצה בגיל 17 וחצי. מעבר לדרכונים ותעודת הצטיינות אחת מהתיכון, אין לה עוד הוכחת שהות פיזית בארה"ב. האם דרכון יהיה הוכחה מספקת לשהותה בארהב ע"מ שאני אוכל לקבל אזרחות?
            תודה

            19 באוגוסט 2015
          • מנהל הפורום יהושע פקס, עורך דין 23 באוגוסט 2015

            אזרחות אמריקאית

            שלום יצחק,

            לא ברור מהשאלה שלך מתי אימך הפכה לאזרחית ארצות הברית. דרכון לא מהווה הוכחה לשהות בארצות הברית. תדרשו להביא מסמכים אחרים להוכחת שהות פיזית בארצות הברית. תדרשו להוכיח שהייה של 5 שנים בארצות הברית, שנתיים מתוכם מעל גיל 14.

            הוכחות מהוות כל דבר כגון אישור לימודים במוסדות לימוד, השתתפות בפעילויות שונות וכדומה.

            בברכה,

            יהושע

            23 באוגוסט 2015
            • 23 באוגוסט 2015

              אזרחות אמריקאית

              שלום,
              הפכה לאזרחית ארה"ב בגיל 4.
              אישור לימודים צריך לכלול מספר ת.ז/דרכון? או שמספיק רק שם?

              תודה,

              23 באוגוסט 2015
              • מנהל הפורום יהוש פקס, עו"ד 23 באוגוסט 2015

                אזרחות אמריקאית

                מספיק השם המלא, אלא אם כן קיים חשש כי לא מדובר באותו אדם

                23 באוגוסט 2015
                • 23 באוגוסט 2015

                  אזרחות אמריקאית

                  היא שינתה שם לאחר נישואין. ברשימות של הבית ספר מופיע השם הקודם. אם השם הנוכחי יהיה רשום בסוגריים, זה יהיה קביל?

                  23 באוגוסט 2015
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form