open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 12 בנובמבר 2016

            איחוד משפחות בארצות הברית

            בתי נשואה לאמריקאי עם שלושה ילדים , עברו להתגורר בארצות הברית , יש לה גרין קארט ומעוניינת שנעבור לגור איתם במיוחד שאחד הילדים עם צרכים מיוחדים מחובר אלינו רגשית .שאלתי : כמה שנים הם צריכים לגור בארצות הברית כדי להביא אותנו כהורים?

            12 בנובמבר 2016
          • 13 בנובמבר 2016

            איחוד משפחות בארצות הברית

            שלום אתי,

            הבת שלך תוכל להגיש בקשה עבורך רק אחרי שהיא תקבל אזרחות אמריקאית. היא קיבלה גרין קארד על בסיס נישואין עם אזרח אמריקאי, לכן כעקרון היא תהיה זכאית לקבל אזרחות כעבור 3 שנים - בהנחה שהיא עומדת בכל שאר התנאים לכך.

            בברכה,
            יהושע פקס, עו"ד

            13 בנובמבר 2016
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form