מאור רבינוביץ'

גרין קארד לאחר ויזת סטודנט

שלום, אני אזרח ישראלי/גרמני, אישתי ישראלית/אמריקאית, התחתנו בחתונה אזרחית במיאמי, אנחנו נשואים כ-8 חודשים וטרם נרשמנו בישראל. התקבלתי ללימודי MBA בארה"ב. איזו ויזה הכי תתאים לי? האם אפשרי לעשות ויזת סטודנט ולאחר מכן לשדרג לגרין קארד?

עו"ד אלכס ברוש

שלום מאור, הכל תלוי במטרות שלכם. ויזת סטודנט היא האופציה המהירה והפשוטה יותר. החסרונות - יכולת לעבוד מצומצמת וכיו"ב. מצד שני, הליך הגרין קארד מתאים יותר למי שרוצה להשתקע בארה"ב. ההליך מורכב יותר ולקוח כשנה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד