אנונימי

שאלה לגבי הארכה שלישית

שלום רב ,אני שוהה באמריקה כבר שנה וחצי עם ויזת תייר לאחר שאושרו לי 2 הארכות שלחתי לפני מספר ימים את הארכה השלישית למרות שאני בספק שיאשרו לי הבנתי שזה בסדר להשאר בארצות הברית כל עוד אני בתהליך עכשיו יש לי מספר שאלות בנושא: האם זה באמת חוקי עד שמחזירים תשובה להשאר בגבולות ארה"ב ? ומה קורה במידה שמחזירים תשובה שלילית האם באופן מיידי אני נחשב שוהה בלתי חוקי והויזה תתבטל לי באופן מיידי? ואם אחליט לעזוב את גבולות המדינה תרם החזרת התשובה האם זה בסדר ולא יעשו לי בעיות בכניסה עתידית? תודה מראש

עו"ד אלכס ברוש

שלום רב, עליך לצאת מארה"ב כל עוד לא נגמר הסטטוס החוקי שלך האחרון בארה"ב. באם תקבל תשובה שלילית לאחר מועד זה, אז תיחשב לשוהה בלתי חוקי, על כל המשתמע ... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד