רותם בזר

נישואין לבעל גרין קארד

אני בעל גרין קארד, חי כיום בישראל ומגיע כל חצי שנה לארה''ב על מנת לשמר את הכרטיס. בת זוגתי (אזרחית ישראל) ואני מעוניינים לעבור לארה''ב, לעבוד ולחיות באופן חוקי. רצינו לשאול מספר שאלות בנושא: 1. מה ההליך להוצאת סטטוס חוקי (היכולת לעבוד) עבורה? 2. כמה זמן אורך התהליך? 3. האם ניתן או אפילו רצוי להתחיל אותו מהארץ? 4. אנחנו עומדים לקראת חתונה, האם כדי להתחתן בישראל או דווקא בארה''ב? תודה :)

עו"ד אלכס ברוש

שלום רב, ההליך לפי החוק יש לבצעו מחוץ לגבולות ארה"ב וייקח כשנה וחצי. במקרה ותתחתנו (לא משנה איפה) ההליך ייקח כשנה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד