שחר

יציאה מארה"ב באמצע תהליך לקבלת גרין קארד מנישואים לאזרחית אמריקאית

שלום, נכנסתי לארה"ב בשנת 2008 כתייר.תקופה ארוכה שהייתי באופן לא חוקי בשלב כלשהו התחתנתי עם אזרחית אמריקאית והגשתי ניירת לקבלת גרין קארד. בשנת 2011 לאחר שהנישואים נגמרו בצורה צאוד מכוערת. יצאתי מארה"ב לפני שהתהליך הושלם. לא קיבלתי עדיין גרין קארד אבל כן היה לי אישור עבודה ומספר סושייל סיקירטי. כיום אני נשוי עם ילד עובד בחברת הייטק ויש צורך ליסוע לארה"ב. השאלה אם 7 שנים אחרי שיצאתי בלי הגרין קארד אבל במעמד חוקי עם אישורים והכל יעשו לי בעיה בכניסה לארה"ב לבקר בכנסים? תודה מראש

עו"ד אלכס ברוש

שלום רב, המקרה שלך די מסובך, לכן לצורך ייעוץ טוב יותר, מומלץ לבדוק את הנסיבות שלך בצורה מעמיקה יותר. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד