רות

אישור מהשגרירות על סירוב ויזה

בוקר טוב, תיכננו טיול יום הולדת אני ו2 בנותיי לניו יורק. ביתי החיילת סורבה פעמיים לויזה. פנינו לחברת התעופה בבקשת החזר על תשלום והם מסרו שרק במקרה של סירוב ויזה הם מוכנים לבדוק החזר מלא אבל האישור שהבת קיבלה מהשגרירות אינו מספק והם מבקשים - " for refund of flight tickets due to "Denial of visa" only with enclosed copies of official certificates from consulate concerning the denial of visa with indication of passenger's full name certified with signature of consular officer and seal. Untimely issuance of visa by embassy of one or other state id not a basis for making involuntary refund of air ticket. פנינו לשגרירות טרם קיבלנו תשובה. האם ניתן להסתייע במשרדכם לזירוז התהליך - רעיון אחר?? אנחנו מוגבלות בזמן שמותר להגיש לחברת תעופה. עוגמת הנפש של הבת לא תתואר- זו הייתה אמורה להיות נסיעת יום ההולדת שלה. כעת, אנו מנסות למזער את הנזק הכלכלי מהאירוע תודה,

עו"ד אלכס ברוש

שלום רות, למרבה הצער, מעבר לפניה לשגרירות ארה"ב (שכבר עשיתם), אין יותר מדי מה לעשות... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד