נדב

חשש לבעיות בכניסה לארהב

שלום אני אמור לטוס לארהב עוד כשבועיים בביקורי האחרון 01/12 "נתפסתי" עם מזון אסור לכניסה , כמובן שזה היה בטעות ושילמתי קנס של 300$, כמו כן ביציאתי מארהב לא נקלח ממני טופס I 94 , כל זאת קרה בשדה בלוס אנגלס ועכשיו אני צפוי להגיע לניו יורק (ניוארק) האם אני צפוי לבעיה בכניסה?

עו"ד אלכס ברוש

שלום נדב, לפי מה שתיארת, קשה לדעת בדיוק מה נרשם לגביך במערכת. על פניו, לא נראה, כי מדובר בבעיה רצינית, אבל בכל זאת, יש לקחת בחשבון את הסיכון שלא יתנו לך להיכנס לארה"ב. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

נדב

האם יש משהו נוסף שאני יכול לעשות או לבדוק בכדי להימנע מאפשרות של בעיות בכניסה? והאם אני צריך לתלוש את ספח ה I 94 או להשאירו בדרכון

עו"ד אלכס ברוש

אתה יכול להגיש בקשה לקבלת מידע בהתאם לחוק חופש המידע, אבל בנסיבות העניין לא בטוח אם כדאי לך (מבחינת עלות - תועלת). בברכה, אלכס ברוש, עו"ד