שלומית

מנהל העיזבון הוא בן הזוג או הפרוד או הגרוש

דודתי נפטרה והורישה לי סכום כסף. היא ציינה שמנהל העיזבון יהיה בעלי. אני ובעלי כרגע פרודים ולא גרים יחד באותו הבית. האם העובדה שבעלי הוא מנהל העיזבון ושהקשר היחיד בינינו הוא דרך הילדים יכול לפגוע בי ובקבלת הירושה שהורישה לי דודתי? האם מומלץ לפנות לעו"ד שיפקח על הירושה?

עו"ד אתי סדיס

אם אינך מעוניינת שהפרוד או הגרוש יהיה מנהל עיזבון פשוט אל תגישי בקשה למנות אותו, ותגישי בקשה למנות מנהל עיזבון אחר שמקובל עלייך. אבל קודם הייתי מציעה לבדוק האם בכלל יש צורך במינוי מנהל עיזבון. מציעה שתפני לייעוץ משפטי ותציגי בפני עורך דין את הצוואה ופרטי העיזבון בכדי לבדוק את חיוניות מנהל העיזבון.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ניהול עיזבונות