לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
daniela

נפילה ממדרכה משובשת

אימי בת 73 בריאה ,עובדת מס' שעות ביום, חזרה מהעבודה ובירידה מהמדרכה בדרך לחצות כביש, מאחר ואבני השפה היו משובשות ,מבוקעות, היא נפלה על היד, ונגרם לה שבר בשורש כף היד, רציתי לבדוק את ענין תביעה של העיריה , האם מגיעים לה פיצויים על התאונה שהיא עברה? היא עברה עוגמת נפש מאחר וזה קרה בערב חג ראש השנה, וגם כאבים וסבל, תשלומי מוניות, וכו' האם העיריה תפצה אותה?מה הסיכויים? מבחינת עו"ד אם אני מעוניינת בסיוע כמה זה אמור לעלות מבחינתי ,מאחר ואני בספק האם אקבל פיצוי? מדובר בשכ"ט או באחוזים שהעו"ד מקבל מסכום הפיצוי?אודה לתשובתכם.

מרק לייזרוביץ, עורך דין

שלום דניאלה, אשמח לראות תמונות של המקום כדי לבדוק אם אכן מדובר במפגע משמעותי עליו העירייה חייבת בפיצוי. עקרונית, רוב הפיצוי יהיה בגין עוגמת הנפש ("כאב וסבל"), עזרה בבית ("עזרת הזולת") וההוצאות השונות. ייתכן ויהיה פיצוי קטן נוסף בגין הפסדי ההשתכרות. מבחינת עלויות: ישנה חוו"ד מומחה שעולה כמה אלפי שקלים אגרת ביהמ"ש 700 ש"ח תשלום ראשוני לעורכי הדין (כמה אלפי שקלים) והרוב באחוזים מהתוצאה. אשמח לראות את תמונות המקום ולתת לך תשובה מפורטת יותר. אנא שלחי לי למייל : markmyname@gmail.com

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נזקי גוף ופיצויים