משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

תביעת נזקין

עמי
עמי

שלום <>>> יש לי תביעה בבית משפט ( תביעת נזקין נגד חברת ביטוח ) יש לי מספר התיק כשאני בודק במערכת נט משפט רשום ממתין לדיון אבל בלי תאריך יש שתי שאלות : 1) האם הצד השני הגיש מכתב הגנה ? 2) אם אכן הוגש מכתב הגנה מתי נקבע הדיון הראשון ?

RE:
אמי
אמיר שושני(נכתב ע"י: עמי)

שלום עמי 1. אם כבר הצלחת לחדור את חומת ההגנה של נט המשפט, מה יותר פשוט מלראות האם הוגש כתב הגנה בתיק ? ... 2. הציק נקבע לדיון על פי יומנו של השופט וסוג נתיק. זה יכול להיות תוך חודש ויכול להיות גם תוך שנה.

RE:RE:
עמי
עמי(נכתב ע"י: אמיר שושני)

אכן בדקץי הוגש כתב הגנה אבל המצב עומד ככה שבועים בלי קביעת דיון או החלטות מקדמיות מה אתה שלוזה שהולך בתיק

RE:RE:RE:
אמי
אמיר שושני(נכתב ע"י: עמי)

שבועיים ? הצחקת אותי. מדובר על חודשים, אלא אם התיק הוא תיק של תביעות קטנות

RE:RE:RE:RE:
עמי
עמי(נכתב ע"י: אמיר שושני)

התביעה היא נגד חברת ביטוח לאחר שבר אני אם המצב ככה עדיף שהעורך דין יגיע לפשרה כמה שיותר בכל מקרה תודה רבה