משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

דיכאון אחרי לידה

רונ
רוני

שלום, אני סובלת מדיכאון קשה אחרי לידה. בגלל הדכאון הפסקתי לעבוד. אני לא מסוגלת לצאת מהבית וכל הזמן בוכה. הבנתי שמגיע לי נכות כללית. מה צריך לעשות ?

RE:
האד
האדי מאזוק(נכתב ע"י: רוני)

שלום רב. אשתי ילדה לפני 3 חודשים הילדה נולדה עם שפה וחיך שסועים לא ידענו על כל לפני ובלידה קיבלנו את זה מאוד קשה . ברצוני להדגיש שאשתי השתנתה הרבה היא עצבנית כל הזמן בוכה בלילות מפחדת מכל דבר !!!

RE:
מרק
מרק לייזרוביץ, עורך דין(נכתב ע"י: רוני)

שלום רוני. על מנת לקבל קצבת נכות כללית צריך לעמוד בכמה תנאים. ראשית יש להראות שדרגת נכותך הרפואית עומדת על לפחות 40% (ובמקרים מסויימים 60%) ולאחר מכן להראות שנכות זו מגבליה את יכולתך לתפקד בלפחות 60%. על פניו (ותודה לאל) דכאון אחרי לידה היא בדרך כלל תסמונת חולפת, ולכן סביר להניח שתקבע לך נכות פסיכיאטרית זמנית. בדר"כ בשלבים הקשים של המחלה נקבעת נכות זמנית של 100%. כדי להגיש את התביעה לנכות כללית צריך למלא טופס לתביעת נכות כללית (אותו ניתן להוריד מאתר הביטוח הלאומי)ולצרף טופס מתאים חתום על ידי רופא המשפחה וכן טופס חתום על ידי מעסיקך האחרון לגבי השתכרותך. אני מציע לך לפנות לעו"ד על מנת למלא את הטפסים ובעיקר להגיע לוועדה מלווה על ידי עורך דין. זה עושה הבדל משמעותי ביחסה של הוועדה אליך.