משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

שאלה

איצ
איציק

שלום אני רוצה לפרט את השאלה שלי מדובר בתביעת נזקין הגנו לשלב מינוי מומחה מטעם השופט אני רואה את החלטות דרך מערכת נט משפט השופט לאחרונה בהחלטה האחרונה שלו אמר שהתיק יבוא לעינוי בתאריך 10 ליולי על מנת מינוי מומחה מטמו אבל השאלה היא למה למרות ערו שבועים השופט לא מנה מומחה ולא ראה את התיק שלי למרות שהוא אמר התיק יבוא לעיוני ב 10 ליולי

RE:
אמי
אמיר שושני(נכתב ע"י: איציק)

כנראה שהיה עומס על השופט ולכן הוא טרם החליט. אין לך ברירה אלא להמתין בסבלנות. אם תראה שעוברים עוד כמה שבועות ואין החלטה - תוכל להגיש בקשה למתן החלטה. אבל אני לא בטוח שזה רעיון מוצלח. סבלנות היא המצרך הכי טוב במקרה שלך. :-)