משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

נפילה ממשאית

יקי
יקי

הייי, אני הייתי עובד בחברה בתור נהג משאית. יום אחד עליתי על הגג של המשאית כדי לקשור את המשא שהיה על המשאית. פתאום החלקתי ונפלתי מהמשאית ושברתי את היד. אמרו לי שיש עם זה בעיה כי זה לא תוך כדי נסיעה ? מה מגיע לי ?

RE:
מרק
מרק לייזרוביץ, עורך דין(נכתב ע"י: יקי)

שלום יקי, השאלה אם המדובר בתאונת דרכים או לא תלויה במספר שאלות. אם קשרת את המשא לאחר שהתחלת את הנסיעה ועל מנת שהמשא לא יפול - התאונה ככל הנראה תוכר כתאונת עבודה. היו מקרים בהם גם עצם קשירת המשא בטרם תחילת הנסיעה נחשבה כתאונת דרכים. בכל מקרה, בהיות התאונה תאונת בעבודה תהיה זכאי הן לקצבאות מהביטוח הלאומי, ובמידה והתאונה לא תוכר כתאונת עבודה - תוכל ככל הנראה לתבוע את מעבידך בגין תנאיי עבודתך הרשלניים ולקבל פיצוי ממנו ומחברת הביטוח שלו.