רוית סעדה

פציעה במגרש כדורסל של העירייה

הבן שלי שיחק עם חברים במגרש כדורסל של העירייה בשטח הבית ספר ובאמצע המשחק נפל ושבר את היד ויש לו הרבה טיפולים ושיקום לעבור. האם אני יכולה לתבוע את הבית ספר?

קרן ברק, עורכת דין

שלום גב' סעדה, בפנייך האפשרות לתבוע על פי פוליסת ביטוח תלמידים בה מבוטח בנך במסגרת היותו תלמיד. לעניין בית הספר ו/או העירייה, יתכן ויש עילה לתביעה נגדן אולם הדבר תלוי בשאלה האם בנך נפל ונפצע עקב רשלנות של מחזיק מגרש הכדורסל. יש צורך בפרטים נוספים הנך מוזמנת לפנות למשרדי ולבחון את האפשרויות העומדות בפנייך. החלמה מהירה לבנך.