מנהלי הפורום

עו"ד משה תבו

עו"ד משה תבו

עו'' ד משה תבו, בעל ניסיון של למעלה מעשר שנים בתחום נזקי הגוף. מתמחה בעיקר בתחומים הבאים: תאונות דרכים, תביעות נזיקין למיניהן, תאונות עבודה, תביעות כנגד המוסד לביטוח לאומי, תביעות כנגד חברות ביטוח: ביטוחי חיים, אובדן כושר עבודה, תאונות אישיות, תביעות סיעוד, נכות מתאונה, ביטוחי בריאות, ביטוח חו'' ל ותאונות תלמידים. עד היום טיפלתי במאות תיקים הן בבתי המשפט והן באמצעות ניהול משא ומתן עם חברות הביטוח. הכל בכדי למצות את מלוא זכויותיהם של לקוחותיי.

קביעת פגישה
0779977621
חזרה לפורום

תביעה מסובכת

יוס
יוסי

לום רב לך אשמח אם תוכל תעזור לי מדובר בתאונת עבודה לפני כמה שנים לאחרונה השופט הציע הצעת פשרה ואני הסכמתי אבל הצד השני בקש שיגביל איתי על תביעות עתידיות נגד ביטוח לאומי כי יש לי 19 אחוז נכות הם מבקשים להגביל אותי 7 שנים עד שהתינוק נגדם תוסר . אני סיבתי להצעה היה לנו דיון אתמול והשופט אמר שזכות חברת הביטוח להגביל אותי כי יש לה חשד שאני רוצה לתבוע על החמרת מצב אז השופט אמר יש לי שתי אפשריות 1 לתבוע ביטוח לאומי היום על החמרת מצב ואם אני יקבל מעל 19 התיק נבלע כי הם מנכים 2 או להסכים לבקשה שלהם לא לתבוע עד סיום ההתישנות . אני אמרתי שלא מסכים והשופט בקש מה נתבעת להגיש חוות דעת אקטוארית השאלה מה צפוי בפסק דין ומה אתה ממליץ לי לעשות